[操作疑難] 5月份係網上買左部平板........點知 唉

5月份係網上買左部平板........點知  唉 正係上到網 睇youtube 其他野睇唔到 玩唔到  adoble 裝唔到
最快NEC核芯 Android 4.03 1GBram 10.1吋 多點觸控 電容屏 平板電腦 3G上網 32GB FLASH samsung GALAXY NOTE

7月20日 呵呵 開唔到機  冇哂反應    都唔知  係邊到整

1、本機內置3G功能,更無需作任何設定,
可自動搜尋直接支援全港3G手指網絡,上網更方便 ...

即係不是內置3G.
佢NEC核芯應係舊款533mzh x 2 雙核
賣1130,不如買極光2 ips + 1mzh x2 雙核 + 16g (水貨11xx,行貨12xx)

5月份係網上買左部平板........點知  唉 正係上到網 睇youtube 其他野睇唔到 玩唔到  adoble 裝唔到
最快N ...
man0615 發表於 2012-6-23 08:39 AM

正係上到網 睇youtube 其他野睇唔到 玩唔到  adoble 裝唔到
其他野睇唔到?係乜野睇唔到?
有無裝flash player ?

回復 3# stephen1029dog

土豆 MYTV 唉~~
ADOBLE FLASH PLAYER 裝唔到 
這個應用程式不需特殊權限即可執行
跟住我向賣家問下 要點裝 佢叫我問官方 佢比左個網址 但係我都唔係依隻型號 唉~~好似比人呃左咁 
咁你可以去官網睇睇,
http://www.cute-pad.com/content/zh-cn/p1643.aspx

什麼??又samsung又note又nec又3g
167pk 發表於 2012-6-23 13:19

yahoo拍賣個D平板

回復  stephen1029dog

土豆 MYTV 唉~~
ADOBLE FLASH PLAYER 裝唔到 
...
man0615 發表於 2012-6-23 11:04 AM

处理器         MTK65系列智能平台 ......mtk u .....我都唔知

优优a10s
wen234 發表於 2012-6-23 13:35

垃圾