昂達v10 pro 4g ram 32/64g rom 行安卓。升級版 上架 1099/1299人仔!

已經係淘x網 天貓上架。 4g ram 64 g rom. 1299人仔!10吋全䀡合屏!升級版,觸控屏問題解決了嗎?

行安卓OS, 用mtk cpu......wifi only, 冇4g 上網同打電話!有gps 功能。

multi task 话運行畅顺,。4g 64g rom 行安卓,係手机已经很普遍,但10吋山寨平板,千多元產品的碓少見,呢部系足料嘅產品,唔系個D報大数,擴容货。

4/32賣$1099會唔會抵玩啲

via HKEPC Reader for Android

4/32賣$1099會唔會抵玩啲  

via HKEPC Reader for Android
godchoi 發表於 2017-7-15 22:16

是的,又系道理。

呢d 大陸u 推 2k mon 捉襟見肘,效能掹掹緊。點會有好野玩
降級推高清mon就差唔多

回覆 1# b-29

Ching 完全搵唔到你呢間噃?????????????

onda d喇吧真係非一般的差

呢d 大陸u 推 2k mon 捉襟見肘,效能掹掹緊。點會有好野玩
降級推高清mon就差唔多 ...
hkboy2004 發表於 2017-7-15 22:39

又未必真係咁差嘅, 睇返佢GPU行PowerVR GX6250,支援4K硬解,係驚佢個Rom唔掂唧.

回覆 6# lcp1978

我都搵唔倒...見倒有間4/32賣$1099(不過月銷量係0)但唔見有4/64版本.

multi task 话運行畅顺,。4g 64g rom 行安卓,係手机已经很普遍,但10吋山寨平板,千多元產品的碓少見,呢 ...
b-29 發表於 2017-7-15 22:03

全網通嗎_