[新手]買平板電腦求助

請教各位師兄~

想買一部黎上網睇片同帶出街睇電子書, 請問各位師兄有冇好推介呢?
8吋左右, 筆直$1000左右~
另外平板有冇機可以自己換電池既呢?

我自己就鍾情於LG機, 用左G PRO 2差唔多3年都冇問題, 但聽人講LG從G PRO 2之後, 質素差左好多, 經常壞底板, 所以想了解各師兄有咩睇法同意見~

感謝各位寶貴時間

小米平板買唔買得過?
但小米平板是否用唔到google play呢?

https://www.microsoftstore.com.hk/product/Onda-V919CH/MICHK00683

Onda V919CH優惠價$699(原價$2339)

請在結算時輸入優惠碼:aY5Yuw54Vx
優惠期:2017年7月20日(12:00am)到7月21日(23:59pm

回覆 3# 士碌架

好似幾抵玩

優惠期:2017年7月20日(12:00am ...
士碌架 發表於 2017-7-19 22:27

有興趣, 請問呢個係咪可以轉行Android系統呢?
因為未用過window系統, 係咪同電腦window一樣咁架?
同埋有冇得插sim卡既呢?

另外再想請教各位華為平板係咪唔錯?

just ordered yuppy

好多accessories   我都訂部

優惠期:2017年7月20日(12:00am ...
士碌架 發表於 2017-7-19 22:27

CHING, 我想問你個CODE是否只可以用一次, 我用左都係$1199既

CHING, 我想問你個CODE是否只可以用一次, 我用左都係$1199既
df7 發表於 2017-7-20 07:27

是否一次性 我也不清楚
留意 信箱 會給你一個全新的