能通話平板電腦畀中學生

想找2千内,screen 7" 或以上,俾讀中學女用,平日家裏用。有需要去遊行時,又可以插咭通話,用到wifi, whatsapp, google play, gps.

我見lenovo 有,但型號多到唔知點揀。想去睇,但邊度多款睇?

thanks very much.

HUAWEI MediaPad M3 Lite 8"  $2080

HUAWEI MediaPad T2 7.0 Pro  $1980

可插 3g / 4g 卡數據上網 但是否可通話 便不清楚

http://www.vmall.hk/index.html

買華為電話平板吧!始終糸手機方面專業,好用好多!

謝謝兩位 原來大家都應為huawei 好. 我自己其實都係用緊華為mediapad x2. 我有諗過自己出番部mediapad 3, 但係又唔捨得,所以想買一部千五左右。

大家認為以下嗰部如何?

HUAWEI MediaPad T2 7.0 Pro 香港版

Thanks

買華為電話平板吧!始終糸手機方面專業,好用好多!
b-29 發表於 2017-7-25 10:11

Thanks. 請問你認為以下哪一部如何?
HUAWEI MediaPad T2 7.0 Pro 香港版
Thanks.

HUAWEI MediaPad M3 Lite 8"  $2080

HUAWEI MediaPad T2 7.0 Pro  $1980

可插 3g / 4g 卡數據上網 但是否 ...
士碌架 發表於 2017-7-25 08:17

不知道佢哋有冇客戶服務,等我打電話問下先。thanks

;5919063:6536025

10.6 4G pad
jasonwong1498 發表於 2017-7-25 11:37

請問這是什麼牌子?是否没有Google play, 要自己攪?用到whatsapp?

Thanks

最近 Lenovo 出咗部 8" 平版 Tab3 8 Plus 凶宅賣緊 $1999 呢區有師兄開帖介紹過

想找2千内,screen 7" 或以上,俾讀中學女用,平日家裏用。有需要去遊行時,又可以插咭通話,用到wifi, wh ...
dwcho 發表於 2017-7-25 02:29

https://item.taobao.com/item.htm ... ns=1&abbucket=2