而家買雙系統or wintab 山寨板有無咩推介?

部台電x98 air 3g 太耐無開死q 左, 而家有咩好用? 太耐無睇過, 亦無乜見ching 討論, 8-11 吋都都可, 1500 內, 4+64gb 都ok

via HKEPC Reader for Android

部台電x98 air 3g 太耐無開死q 左, 而家有咩好用? 太耐無睇過, 亦無乜見ching 討論, 8-11 吋都都可, 1500  ...
mkboy76 發表於 2018-10-13 19:49

雙系統唔覺有邊部買得落手

加上哩排都唔覺有出新款

見到幾部唔知好唔好:
onda obook 10pro 1/2 用atom z8700 4+64gb
onda obook 11 pro core m3 7y30 (少少out bud)
酷比魔方knote5 n4000 celeron

依家D雙系統 android 個邊行緊乜version , 係咪仲係6 ?

依家D雙系統 android 個邊行緊乜version , 係咪仲係6 ?
hkhappy945 發表於 2018-10-14 12:29

多數都仲係5.1, 所以我唔一定要雙系統, 純win 10 我都OK

多數都仲係5.1, 所以我唔一定要雙系統, 純win 10 我都OK
mkboy76 發表於 2018-10-14 13:54

你講預算幾多仲實際

回覆 3# mkboy76

我都睇岩部knote5 新cpu好似性能唔錯?

mkboy76 發表於 2018-10-14 13:54

1500 內, 寨板唔想投資太多錢

你會點用?

我都睇緊國產Win10平板,挣扎緊2手台電X5pro/X3pro (RMB2000,8GB+SSD)  定 全新昂達oBook10 Pro2 (RMB1500,4GB+eMMC)

星期五差啲買左昂達,旗艦店佢唔肯寄順豐直送,另一間就無送二合一鍵盤

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

你會點用?

我都睇緊國產Win10平板,挣扎緊2手台電X5pro/X3pro (RMB2000,8GB+SSD)  定 全新昂達oBook10 P ...
manchars 發表於 2018-10-14 22:36

台電唔建議買

Wifi 問題多多

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)