大6官網MIIX520 Windows 10家庭中文版可更新至繁體中文版嗎?

大6Lenvovo官網的MIIX520包含的Windows 10家庭中文版之後可自行更新至英文或繁體中文版嗎?

No...

照計上網download 返win 10 繁中版,重新裝過應該得?

via HKEPC IR Pro 3.5.0 - iOS(2.4.0)

大6Lenvovo CS話要比錢up先得,really?

方法1) 自己係Win10 語言到, 加香港中文, 再選套用係介面

方法2) Microsoft到Download Win10 Tools, 整落隻USB到, Boot機重裝, 佢會自動認到你個License, 你就照安裝, 咁就搞掂

以上兩個方法, 全部合付使用權
*CS話要收錢係正確, 因為轉語言係Extra 嘅Bill of Material / Process

大6Lenvovo CS話要比錢up先得,really?
gumptang 發表於 2019-1-31 16:59

要比多幾多錢?

MIIX510我試過HOME版唔得

要比多幾多錢?
thenext 發表於 2019-1-31 19:21

茅講

方法1) 自己係Win10 語言到, 加香港中文, 再選套用係介面

方法2) Microsoft到Download Win10 Tools, 整落 ...
fo2live 發表於 2019-1-31 17:10

我試過Pro版可咁做,home版可以嗎?

我試過Pro版可咁做,home版可以嗎?
gumptang 發表於 2019-2-1 08:35

你入系統睇下係普通Home版定single language先.

Windows 0 Home Single Language