一部wintab 唔上网, 另一部上网, d files 點transfer 好? thx

燒碟

唔使煩, 有 OTG USB HUB 可以叉埋電的

咩叫唔係部部機 work ? 你唔係話2部都係 Asus m80ta咩?? 你幾年前買的唔 work ???
新的 OTG USB HUB 新成點? Type-C ?? 65W 都食得起, 問題係你到底插咩機用???

無 ASUS M80TA, 幾年前玩 Win Tab 時買的 OTG USB HUB
唔夠力推隻 HDD 就更簡單, 再加隻普通插電 USB HUB 就OK

呢D OTG HUB 充電只係直過電, 最多有D降壓, 你一開始係話用 USB flash 唔係 HDD
隻 HUB 又要俾電 HDD 又充部 win tab 唔夠電唔出奇, 但插支 aigo USB flash 實夠電
況且 HDD 可以加多隻普通插電的 USB HUB 就解決到唔夠電既問題
如果你話一定係 M80TA 既問題, 我無意見, 因為我無呢部機