華為平板 M5 4G 青春版

呢部4G係國內全網版.
請問香港用吾用到4G ?
另外, 自己裝吾裝到 Google Play store ?
有沒有內置谷歌框架 ?

8吋果部,大陸版未有破解用到Google Play store
香港出左部M5 lite
3GB / 32GB

8吋果部,大陸版未有破解用到Google Play store
3GB / 32GB
powpow14 發表於 2019-8-12 18:25

M6 8 吋/10.8 吋都裝到 GOOGLE PLAY STORE 啦喎,M5仲裝唔到?

3GB / 32GB

我要4G版。。。

M6 8 吋/10.8 吋都裝到 GOOGLE PLAY STORE 啦喎,M5仲裝唔到?
Indiana 發表於 2019-8-12 18:54

有沒有link 可以參考下,你試過aok?

我要4G版。。。
alexn 發表於 2019-8-12 19:27

無計了,我到宜家都仲未成功裝到。
現在,勉強叫用到Google map, Chrome 啲Software

有沒有link 可以參考下,你試過aok?
powpow14 發表於 2019-8-13 08:25

唔好咁懶啦......

https://club.huawei.com/thread-20276385-1-1.html

3GB / 32GB

呢部平平地有D心郁郁想當電話用
但大陸版好似有出4GB/128GB

Indiana 發表於 2019-8-12 18:54

M6大陸網文用家10個有9個都講裝唔到Google  play
你話裝到?
Root 機改Rom就一定裝到
基本上M6已經唔係用Google Android  OS
大陸用家已證實係用華為自家設計改版Android  OS
因為M6裝外國App 多是閃退同開唔到
依家買華為手機平板真係諗清楚先買好大機會日後或新機裝唔到Google  play唔出奇