我覺得android pad唯一會吸引我,只會係個price

有無咩平板專用APP推薦?
既然我係雙修,想搵APP比較下兩套OS的分別

咁快又有iPadOS 13.2...
希望無災情

ipad mini 5  只係3千蚊
已經可以打曬堆大陸pad

利申:用緊ipad mini + Gpad

台電 + Ainol pad 用左1年之後全部壞

ipad mini 5  只係3千蚊
已經可以打曬堆大陸pad

利申:用緊ipad mini + Gpad

台電 + Ainol pad 用左1年之 ...
InterSonic 發表於 2019-11-6 14:50

用山寨同ipad 比?
華為M6, Tab s6 對比ipad 一D都唔失禮. 有過之而無不及

用山寨同ipad 比?
華為M6, Tab s6 對比ipad 一D都唔失禮. 有過之而無不及
louisfly 發表於 2019-11-6 17:35

粒神獸同emmc 真是會打死apple

依家Android 得返華為同三叔出中高階pad

睇市場百份比Android 用戶佔全球最多
唔係所有人都鐘意用Ipad
市場係睇軟件遊戲銷售量賺錢
開放式係統個市場好處多過自閉式係統

而家IPAD經電腦入戲既話係咪仲要用ITUNES??
係既話根本唔洗買
usa2010 發表於 2019-10-24 23:27

AN又好IPAD又好,依家都無乜人會入戲

OT 一問, 其實你地用緊什麼APP 去看漫畫? 因為在 google play 中所講可以看漫畫的APP 都係好FAKE ... 同吾SUPPORT YOUR DEVICES

利申: *** TAB A 10.1

百貨應百客,有咩好討論