熄咗部平板叉電 但要收工後先返嚟掹掣

大約十一個小時到先回家 拔插蘇 你估怕唔怕危險?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

如果係大陸平板有五成機會爆,除非唔爆

如果係大陸平板有五成機會爆,除非唔爆
siukat 發表於 2019-11-4 12:56

喺大陸平板酷比魔方 !好彩未出門口返工,咁我即刻掹返出嚟先

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

喺大陸平板酷比魔方 !好彩未出門口返工,咁我即刻掹返出嚟先

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
reliever 發表於 2019-11-4 13:08

"大陸平板酷比魔方" ...

Your neighbor is at risk

"大陸平板酷比魔方" ...

Your neighbor is at risk
pc1668 發表於 2019-11-4 13:39

乜唔係充滿電後自動截停嘅咩?
咁我唯有今晚 凌晨 收工回來邊充邊用!
因為得我一個人住冇人喺屋企
唔怕一萬,若燒咗間屋就麻煩!冇人知!

大約十一個小時到先回家 拔插蘇 你估怕唔怕危險?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
reliever 發表於 2019-11-4 12:44

轉用計時/智能wifi插

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

乜唔係充滿電後自動截停嘅咩?
咁我唯有今晚 凌晨 收工回來邊充邊用!
因為得我一個人住冇人喺屋企
唔怕 ...
reliever 發表於 2019-11-4 13:56

正常充滿電後自動截停
不過大陸的....

轉用計時/智能wifi插

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)
kofz 發表於 2019-11-4 15:12

是怎麼樣的 麻煩師兄介紹一下?

正常充滿電後自動截停
不過大陸的....
hinhinc 發表於 2019-11-4 15:51

我仲有一部tab a(2019) 三星我就唔驚!但 ..酷比魔方我就要上嚟問一問師兄們的意見! 謝謝各位師兄解答!!

我仲有一部tab a(2019) 三星我就唔驚!但 ..酷比魔方我就要上嚟問一問師兄們的意見! 謝謝各位師兄解答! ...
reliever 發表於 2019-11-4 17:07

我有十多部酷比魔方平板,so far 冇差电產生爆炸,着火等问题,有晴時差足2,3,天都冇事。