2000的平板

請問大家有無推介呢?

請問大家有無推介呢?
龍咁威^^! 發表於 2020-7-8 16:20

唔要國產牌既話

可能得 amazon fire 10 hd tablet ?

不過要自己裝 Google play同冇繁中介面

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

回復 2 #kofz

三星tab A系列有2000以下平板,但算唔算得上推介就見仁見智(得2GB RAM)。舊款1000以下都有

肯洗多$600幾會建議你買10.5 iPad,使用體驗會比2000蚊Android平板好好多

回復 kofz

三星tab A系列有2000以下平板,但算唔算得上推介就見仁見智(得2GB RAM)。舊款1000以下都有 ...
slt 發表於 2020-7-9 13:25

港版全部都 upgrade 到 3gb ram, 算係可接受(除左 $1000 嗰部之外)

肯洗多$600幾會建議你買10.5 iPad,使用體驗會比2000蚊Android平板好好多
honam1021 發表於 2020-7-9 14:08

冇特別要求,只在家中使用的話 (eg 打電話,multi user,microsd,file directory,4G LTE),呢個真

回復 kofz

三星tab A系列有2000以下平板,但算唔算得上推介就見仁見智(得2GB RAM)。舊款1000以下都有 ...
slt 發表於 2020-7-9 13:25

原來有

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

2000元平板唔好太多要求有畫面單邊聲音唔太慢夠用

fire 10 hd 啦~ 唔駛一千
上二千又唔係勁好多, 分別唔太大, 一係就好似4樓CHING 話齌, 比多少少上IPAD, 兩個世界黎

如果3000有咩推介
Thx

via HKEPC Reader for Android