台电m40 10.1吋平板 跑分20万

真勵害   快ip20 1倍

6+128g 是平板标準裝置啦! 有点兒後悔買了部ip20pro....

酷比qq群眾 議論紛紛

如有国际rom 就好啦! 台电  我未買過  

又系新cpu....20万跑分  很吸引   电池負担起吗?

http://www.unisoc.com/cn/%E7%B4% ... %99%8E%E8%B4%B2t610

如果有GOOGLE PLAY, 就更好了...

如果有GOOGLE PLAY, 就更好了...
asp123 發表於 2020-8-28 09:04

是的  看來  又要騙下家中老虎啦!

更多資料  有双sim卡  6A电池  

https://www.google.com/amp/s/xw.qq.com/amphtml/20200826A0HNJ800

呢部機我響呢度睇到
都嚇左一大跳
話部機性能仲好過***S5e
如果有GMS,買畀小朋友就真係夠超值

真勵害   快ip20 1倍
6+128g 是平板标準裝置啦! 有点兒後悔買了部ip20pro.... ...
b-29 發表於 2020-8-28 08:30

師兄真系沈迷,有iplay20 仲要買Pro,
粒T618有硬解2k,同快好多,但Mon就差過iplay20,
有實機出先知差幾遠?

12nm!? 國產又進了一大步,
唔急就再等等, 我相信其他廠一樣會出T618平板.

真勵害   快ip20 1倍

6+128g 是平板标準裝置啦! 有点兒後悔買了部ip20pro.... ...
b-29 發表於 2020-8-28 08:30

TAOBAO 唔見有既~