[操作疑難] 想買部10吋平板比親戚用黎zoom返學

https://www.sogi.com.tw/articles ... _tab_a_10_1/6253260

SANSUNG Exynos 7904A 八核心會唔會好慢同軟件支唔支援?

主要用Zoom返學用,謝謝

SANSUNG Exynos 7904A 八核心會唔會好慢同軟件支唔支援?

主要用Zoom返學用,謝謝 ...
wahaha118 發表於 8/9/2020 05:27 PM

https://www.hkepc.com/forum/view ... &extra=page%3D1
呢部多師兄用緊,好似唔錯

wahaha118 發表於 2020-9-8 17:27

923 開學日

923 開學日
blkbd5 發表於 2020-9-8 17:30

人地買嚟用10日8日咋麻

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

呢部多師兄用緊,好似唔錯
kongisp 發表於 2020-9-8 17:30

以前買個大陸機,但半年就壞..怕了,都係買返大牌子比人

有啲學校指定嘅系統,方便管理。
同埋學校要裝個程式監控你哋,唔畀你裝其他嘅應用程式。
最好問問學校。

我個仔間學校就係噉樣。

wahaha118 發表於 2020-9-8 17:27

你個親戚個仔間學校有冇參加電子教學?
聯絡學校。
有個關愛基金有津貼。

有啲學校指定嘅系統,方便管理。
同埋學校要裝個程式監控你哋,唔畀你裝其他嘅應用程式。
最好問問學校。
...
liyee 發表於 2020-9-8 17:58

學校唔系指定要買ipad2020咩,android pad咁多形號同規格,好難處理!

學校唔系指定要買ipad2020咩,android pad咁多形號同規格,好難處理!
blkbd5 發表於 2020-9-8 21:37

學校 就話最好買ipad
但係都可以買其他嘅,不過要畀佢裝曬佢啲程式。

裝咗監控系統仲要俾年費佢哋嚟監控自己。

學校 就話最好買ipad
但係都可以買其他嘅,不過要畀佢裝曬佢啲程式。

裝咗監控系統仲要俾年費佢哋嚟監控 ...
liyee 發表於 2020-9-8 22:04

部野買來上學用咁梗係學校會管。你咪又要自己俾錢買校脲,款式一樣學校定。