回覆 4653# b-29

真係無得買呀ching, 問左一個多月,點解你有我無架?

回覆  b-29

真係無得買呀ching, 問左一個多月,點解你有我無架?
mokngaihong 發表於 2021-9-20 17:09

iplay40.Pro 国际版 有现货  淘宝广州清莉

回覆 4662# b-29

都話無,唔通清莉唔鍾意我?

回覆  b-29

都話無,唔通清莉唔鍾意我?
mokngaihong 發表於 2021-9-20 23:14

小心店铺名称  系廣州清莉数码

佢客服最后提及台湾地址什么  你去问清楚吧! 大因为我系度多次替各師兄问价  又冇幫襯佢  觉得有点不好意思

你可以提下  是 hiroring 介绍的   希望佢記得我吧!

或者你给  淘宝号 我   我向他们返映看看

查看短消息  有料给你

今晚系YouTube 看到 iplay40 5g 介绍视频  都几中肯  可以看看的

https://youtu.be/PP03DYoik9E

回覆 4665# b-29

我問係5g 國際版,想玩3 咭,Anyway,  thanks Chibg!

回覆  b-29

我問係5g 國際版,想玩3 咭,Anyway,  thanks Chibg!
mokngaihong 發表於 2021-9-21 00:15

原来你问既係5G   早日qq 群主问過酷比有關部門   回復系   未开始做? 或唔会做  我既分析系  5G存货不多  未有推广海外市场  咁又点会做个国际rom 又点会有国际版呢?qq群主話做个冇認証既 5G 国际rom  希望系真既  

你想玩三卡  好似xgame 有三卡玩  但冇5G   

唔介意冇谷歌   可以入国内版

最后  我部5G系首发既国内版  系冇内置谷歌的

中秋節快樂   

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

回覆 4668# b-29

謝謝Chibg,  中秋節快樂,身體健康!

唔駛理呢D山寨啦,已訂 IPAD 10寸果部