剛剛從自提點取貨, 正在與google a/c 同步, 相信要等一排才可以玩了 !

唔駛1300 但本地可以试清试楚才拎走

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
b-29 發表於 2021-9-29 17:59

1239人仔?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

初開機時, 版本已經是 Android 11 !

iplay android 11.jpg

唔駛1300 但本地可以试清试楚才拎走

b-29 發表於 2021-9-29 17:59

早排見到 華為 MATEPAD 好似 $1600咁上下,對比你呢部,邊部C/P 或抵玩D (4G已夠,唔駛5G機)。

放些胆量去搞吧!学識拆壳便可以了!

先除去sim 卡  tf 卡  

用指甲 插入近电源制位置  然后向前 ...
b-29 發表於 2021-9-29 17:28

呢方面資質有限,怕折完整唔番

早排見到 華為 MATEPAD 好似 $1600咁上下,對比你呢部,邊部C/P 或抵玩D (4G已夠,唔駛5G機)。 ...
kobe2046 發表於 2021-9-29 20:17

華為平板  冇買  所以no comments....

內存空間啱數 !

內存空間啱數 !
lojimmy44 發表於 2021-9-29 20:32

点解唔試試全面屏手勢导航?

点解唔試試全面屏手勢导航?
b-29 發表於 2021-9-29 20:49

已改咗隠藏底部三粒點, 可以睇多D, 及使用臉部識別啟動 !

我都考慮緊買40pro 定買小米平板5好
價錢差個幾百蚊

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
ar_fun 發表於 2021-9-29 15:26

米板5唔係要2千幾咩?差成千喎