想問下samsung tab s5e有冇得配筆家?

想問下samsung tab s5e有冇得配筆家?
有的話要幾錢??
值唔值得入手?
thanks!!!

無筆
值唔值得入手睇你咩要求
s5e除咗無筆同Cpu用S670之外其他功能屏幕喇叭同S6一樣

無筆
值唔值得入手睇你咩要求
s5e除咗無筆同Cpu用S670之外其他功能屏幕喇叭同S6一樣 ...
eric196511 發表於 2021-1-4 15:11

係咪無得加配筆家???
淨係用黎DL片睇下, 睇下YOUTUBE同電影.....
可能上堂用黎睇下NOTES....
6GB RAM 128內存 夠唔夠用?

係咪無得加配筆家???
淨係用黎DL片睇下, 睇下YOUTUBE同電影.....
可能上堂用黎睇下NOTES....
6GB RAM 12 ...
lyy_yyy 發表於 2021-1-4 15:23

支筆可以散買,有s6lite同s7兩個款,不過售價都唔平

支筆可以散買,有s6lite同s7兩個款,不過售價都唔平
火星人 發表於 2021-1-4 21:35

所以枝筆可以用到在S5E??? 知唔知幾錢左右??

所以枝筆可以用到在S5E??? 知唔知幾錢左右??
lyy_yyy 發表於 5/1/2021 09:32

S5E本身都唔support三叔自家S pen
其他電容筆用唔用到就不得而知啦

早2日買左S6 LITE
見有信用咭簽賬$3000有回增$400 買左
$2788 有套筆64咭跟算抵用

早2日買左S6 LITE
見有信用咭簽賬$3000有回增$400 買左
$2788 有套筆64咭跟算抵用 ...
dc97_2013 發表於 2021-1-5 20:54

CHING S6 LITE係咪唔係2K?? 睇片會唔會好差??

CHING S6 LITE係咪唔係2K?? 睇片會唔會好差??
lyy_yyy 發表於 2021-1-6 08:50

睇片用的話s5e 個amoled mon 好好多

冇,配黎做咩?