[開箱] 已到手既小新PAD PLUS

件貨到手無穿無爛,快遞個箱裡面加左充氣膠袋去包住個盒,除左人為踩或坐落去,基本要撞爛都幾難下,其實部機真係無咩好講,你囉iPad Pro黎比就垃圾一部,你囉六七年前既最TOP既平板黎比 ,會愛不惜手.....
詳細開箱隨意搵都好多,唔想重覆,想講就係,對於我呢D第一次大陸機大陸系統既人黎講,一開機真係完全陌生,內置預裝既野全部陌生同唔敢用..............(下刪一千字)總之依家我另外裝google play !OK!得!裝到.....再係google play store搵NETFLIX,怪事出現,點解無既?

係真係無啊!再搵CHROME!有!即裝......點解會無限LOOP?裝極都無裝唔到?OK!試裝B站......又係咁......

典解會咁?

回覆 1# xxmartin

恭喜終於到手
唔怪之得有人問過裝唔裝到NETFLIX...呢D PAD 機唔知重裝OS 容唔容易...
之前大陸買LAPTOP 一番黎就會必定洗走個大陸版WINDOWS 先..

試下去apk mirror 直接安 apk

回覆 3# soccerhk

唔識用你呢個網,裝唔到野!    有無另外安全NETFLIX個APK下載地方?

回覆  soccerhk

唔識用你呢個網,裝唔到野!    有無另外安全NETFLIX個APK下載地方? ...
xxmartin 發表於 2021-6-3 14:53

自己響另一部ANDROID裝NETFLIX,然係抄個APK過去最安全......

攪左一輪,莫明奇妙地,google play store想裝搵到既野又裝得番.....先裝左個CHROME(起碼知係咩黎,要我用"聯想瀏覽器HD"乜黎?)再上路搵左個NETFLIX APK裝,裝完OK睇到!(會唔會將我個戶口開心些牙?)

攪左一輪,莫明奇妙地,google play store想裝搵到既野又裝得番.....先裝左個CHROME(起碼知係咩黎,要我用" ...
xxmartin 發表於 2021-6-3 15:18

Netflix 入 apps設定=>播放規格=>最大播放解析度

睇下出唔到 full hd

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

回覆 6# xxmartin

GOOD WOR!
唔好用黎搞銀行野損失極有限~

回覆 7# kofz

回覆  xxmartin

恭喜終於到手
唔怪之得有人問過裝唔裝到NETFLIX...呢D PAD 機唔知重裝OS 容 ...
billgatesion 發表於 2021-6-3 02:12 PM

依家都係等佢多人用,最緊要係俄仔!咁就唔怕之後既國際版資源問題......部野真係好撚多捆綁廣告,無論你裝乜鳩,佢都會................

推薦你另一個都好多人用!
ps :  更正!原來推薦安裝其他程式係有得關閉!