意甲球隊歐聯沒落

雖然國米出局係預期中事
不過一球都入唔到則另人失望

反而最有機會係羅馬,差D贏

一向都話
意甲係得AC米蘭出得呢D大場面

原帖由 AMD 於 2009-3-12 10:12 發表
宜家越黎越唔中意曼聯

對不起,你太強了...
希望我的車路士可以砌低你~

冇錯... 打歐冠係得車仔同利記大d機會打低man utd... 反而巴塞會比man utd 食硬咁

原帖由 Inspire 於 2009-3-12 07:18 發表
雖然國米出局係預期中事
不過一球都入唔到則另人失望

反而最有機會係羅馬,差D贏

國米無運耳,一球撞眉一球撞柱;當然,你亦可以話係把握力既問題,事實上真係唔少機會把握唔到,但阿祖果球撞柱我覺得係無運多。

曼聯呢場入左波後,上半場中段就開始縮後拖慢節奏,我反而對咁有 d 失望,雖然話領先下打得保守係正常,但都唔使上半場30分鐘就開始嘆慢板掛…。

原帖由 ~狄雲~ 於 2009-3-12 08:30 發表
一向都話

knocked out in UEFA cup by Werder Bremen

原帖由 ~狄雲~ 於 2009-3-12 08:30 發表
一向都話

其實就算當年意甲最輝煌時期.....
歐聯都只係得AC同祖記有力爭...(唔好意思...我係有D踩緊國米 )
AC今年冇得打....祖記係在當年電話門後復元中....(不過見到祖記真係返黎返得好快....)
但係今季意甲(同西甲都係)最令我失望都係.....
歐協的表現......

近10年英超球隊再起時.....
都係比人話緊一個大問題......
無錯Big4係好強....但係第5開始就好水.....
歐協呢D英超就冇行的....(呢兩季都仲係gam)

但係....今季歐協.....
西甲全軍覆沒....
意甲得番烏甸......
其實更反應到意甲(西甲應該未算.....只係今季怪左D)的沒落

又或者咁講,唔係對越黎越有米ge英超big4 ge話未必會全軍覆沒

原帖由 小咖喱 於 2009-3-12 11:29 發表

其實就算當年意甲最輝煌時期.....
歐聯都只係得AC同祖記有力爭...(唔好意思...我係有D踩緊國米 )
AC今年冇得打....祖記係在當年電話門後復元中....(不過見到祖記真係返黎返得好快....)
但係今季意甲(同 ...

英超都係得返1,2隊響歐協

原帖由 ~Mars~ 於 2009-3-12 11:32 發表
又或者咁講,唔係對越黎越有米ge英超big4 ge話未必會全軍覆沒

其實我覺得.....國米同祖記唔係對上近況最勁的兩隊英超隊....
個故事都好大分別.......

今個16強英超球隊都真係抽得好好簽....(雖則我覺得西甲仲正....只係意甲慘D)
(今季表現黎講算)最弱的阿記......抽著隊今年表現跌左勁多watt的羅馬.....
利記中著隊半格食格的皇馬....(如果皇馬係同曼聯的話....我真係覺得曼聯會輸lor...:funk: :funk: .....而利記同番意甲球隊.....反而會有D比人克番的感覺)
車仔同曼聯就真係冇得講.....近況太強la.....(曼聯睇番仲要有D冠軍運.....今日國米打得唔差的...真係好驚佢追番1:1的.....好彩國米真係冇運(或者曼聯太好運la XD))

不過.....呢D野真係冇如果的....
希望下屆......AC番黎....祖記繼續冒番起(不過....冇左鐵人ar )
意甲成績會好番D la......
最少歐聯會好睇好多