好想止痕呀

想買部iPad玩下,讀緊Design,好想試下用iPad玩下Sketch Book Pro係咩feel

但係學生無咩錢,iPad 1G 16GB Wifi係咪都要2300先有交易?

想買部iPad玩下,讀緊Design,好想試下用iPad玩下Sketch Book Pro係咩feel

但係學生無咩錢,iPad 1G 16GB ...
Jackass_TMxCK 發表於 2011-5-27 20:50

我有朋友有部ipad 1 3g 16gb~~佢好少用~玩具一件~同你問下價

我有朋友有部ipad 1 3g 16gb~~佢好少用~玩具一件~同你問下價
ranlai 發表於 27/5/2011 08:55 PM

WOW thx so much

佢會唔會想要PSP1000,我有2部可以換

回復 3# Jackass_TMxCK

不如你儲吓$先啦
咪攞部psp同人換

嗯 , sketchbook pro for ipad 只係幾蚊雞 , 好平宜
一陣去買佢 ...
nietzsche 發表於 27/5/2011 09:29 PM

我用IPT試過,真係好正,不過lag= =同埋太細啦個canvas

回復  Jackass_TMxCK

嗯 , 照你睇
邊個係最好既 ipad 繪圖程式 ?
小妹都想買返一個咁樣既程式
如果唔係 ...
nietzsche 發表於 27/5/2011 10:04 PM

呢個係唔係最好我答你唔到,不過呢個Software非常有名。
youtube有片睇,去睇下就會想買黎玩。因為你會覺得你自己都可以畫到佢咁靚

SBP可以轉去Ps呀,係PSD file黎,有曬layer。

SBP好pro,係iPad度正過IPT好多。因為個canvas大好多

回復  Jackass_TMxCK

好 , 既然你咁樣講
小妹就去買 sketchbook pro 返黎玩下 ...
嗯 , 如果一陣 ...
nietzsche 發表於 27/5/2011 10:16 PM

你覺得唔好玩可以通知我XD,等我去買塊畫版唔買iPad啦XD