大家既Ipad用緊咩mon貼同套?

如題, 後日有機攞, 想即刻出去貼個靚貼同買個好的既套,ching有咩提議
p.s有apple smart cover, 想搵的淨係後面既套, 有冇邊隻係防護比較好而又唔會太厚架?

面 : Tuneware + smartcover
底 : 3M 包賿

原始人 發表於 2011-10-10 20:39

tuneware既貼定係套?
個底包膠唔用套?

回復 3# laicphk

面底貼唔用套 , 以前用開殼, 買 3 個爛 3 個 ... 怕 !

貼 : 用緊10蚊個D, 冇大問題, 耐唔中用火酒清下D貼模同塵就ok
套 : GGMM有smartcover功能個隻 "驚"皮套

原始人 發表於 2011-10-10 20:39

3M包膠幾錢&邊到包
師兄可唔可以影張相黎睇下?

貼 : 用緊10蚊個D, 冇大問題, 耐唔中用火酒清下D貼模同塵就ok
套 : GGMM有smartcover功能個隻 "驚"皮套 ...
Stone08 發表於 2011-10-10 21:17

的平貼我驚左...之前用完armorz之後轉唔知真定假既capdase, 一轉就知出事了

回復 6# laicphk

先達 2 樓, 唔記得 $288 定 $388

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

套 : GGMM有smartcover功能個隻 "驚"皮套 ...
Stone08 發表於 2011-10-10 21:17

GGMM要過香港先有得賣?定係MK都有?

回復  laicphk

先達 2 樓, 唔記得 $288 定 $388
原始人 發表於 2011-10-10 21:56

有冇試過包左膠之後仲落唔落到套?