[配件] 想買個套同smart cover俾新ipad

新手第一次買ipad
原裝Smart Cover & Eggshell , $298+209
咁既組合ok ma? Many Thanks!!!!!!!!!!!

但eggshell好似冇得企係度個功能??

新手第一次買ipad
原裝Smart Cover & Eggshell , $298+209
咁既組合ok ma? Many Thanks!!!!!!!!!!! ...
LG 發表於 2012-3-31 12:28

我用SOFTSHELL+原裝Smart Cover
Smart Cover + Eggshell 都幾多人咁做

我用SOFTSHELL+原裝Smart Cover
Smart Cover + Eggshell 都幾多人咁做
eric4545 發表於 2012-3-31 12:33

想問softshell 同 eggshell 係咪一個"啜膠",一個硬膠??????

想問softshell 同 eggshell 係咪一個"啜膠",一個硬膠??????
Shindoi 發表於 2012-3-31 12:41

eric4545 發表於 2012-3-31 12:45

會唔會啜膠個手感係咪好過硬膠??
價錢一樣?? logon 有得賣??

呢個組合都可以, 自己試下唔同的顏色配搭OK就得

會唔會啜膠個手感係咪好過硬膠??
價錢一樣?? logon 有得賣??
Shindoi 發表於 2012-3-31 12:55

人人喜好不同
2種都係同價
我去星際買的

人人喜好不同
2種都係同價
我去星際買的
eric4545 發表於 2012-3-31 13:03

ok,唔該晒~~
想問埋,係唔係用左eggshell or softshell,都可以加埋smartcover ga??

I am using very ok
But 直立時sc 會少少頂個殼