新手問題

請問如果係(出面同人買/studio a買/百老x)部ipad有問題可唔可以去ifc一換一?
還是appk online store/上網reserve買先可以?
係咪保養期內就有得換? 即係一年內? 係咪可以換無限次?
另外其實食骨有咩問題? 反正我都要買smart cover 皮都要5xx (係apple store)
仲有想問有咩app可以直接係pdf同埋.doc .docx 上面畫圖+手寫notes(唔要打字)
同埋有咩app可以係白紙上面畫野寫notes? 要張白紙係可以無限延伸
仲有我本身部iphone都係16gb用得4/5 gb, 係咪應該ipad 買16gb就夠?

回復  st1000

咁係咪換完有問題可以再換
aba010 發表於 2012-4-1 16:49

請打電話 800-908-988 問apple 喇!

回復 11# st1000

咁係咪換完有問題可以再換

only ifc apple store 先可14天內一換一
WAI2 發表於 2012-4-1 15:26

apple online store 14天內可一換一, 致電 800-908-988,  apple會安排速遞上門收機, 2星期內速遞新機!

哦...咁宜家只係要買2,300蚊咪冇問題?
aba010 發表於 2012-4-1 16:33

宜家只係要買$200/$300骨,ok

只係ifc apple store i-reserve d貨先可以係返ifc apple store14天內1換1.

apple online/其他任何resel ...
WAI2 發表於 2012-4-1 15:33

咁係咪無限次換?
如果同人買我點樣分係咪ireserve 機?

之前百記食$1xxx(市價$xxx)藍芽耳機先可買ipad3   
有d地方食$700/$800 禮物套裝(入面冇apple 官方smar ...
WAI2 發表於 2012-4-1 15:41

哦...咁宜家只係要買2,300蚊咪冇問題?

咁食骨有咩問題
aba010 發表於 2012-4-1 15:30

之前百記食$1xxx(市價$xxx)藍芽耳機先可買ipad3   
有d地方食$700/$800 禮物套裝(入面冇apple 官方smart cover)先可買ipad3  
以前百記食$5000手錶(非名牌,所以利閏高)等骨先可買iphone4s
以前x宅食$3000電器(不可Apple野)骨先可買iphone4s   

唔同時期唔同shop食唔同骨.

咁食依d骨有咩問題?

即係無論係邊度買都可以返ifc一換一?
aba010 發表於 2012-4-1 15:28

只係ifc apple store i-reserve d貨先可以係返ifc apple store14天內1換1.

apple online/其他任何reseller(DG/Studio A/百記......)只可去換LL機.

smart cover 皮都要5xx (係apple store),other smart cover $298定398

ipad至少32GB la
16GB得13.8GB
32GB ...
WAI2 發表於 2012-4-1 15:27

咁食骨有咩問題