想請問喺AOS買ipad2換機

我之前喺aos訂咗部ipad2白色,有刻字的
點知送到嚟見到玻璃花咗,就打去叫佢換啦
佢話換部全新o既比我,幫我刻埋字
點知第二部變咗個背殼花咗
我想問吓其實佢係咪會將我第一部個殼拆出嚟
移植去第二部度,所以拆時整花咗?(因為第一部個殼係好perfect的)
宜家我都唔知好唔好再換.....
請大家解答吓...謝謝!

一句講哂,覺得有問題就換
rickyso 發表於 2012-4-4 13:45

未過14天換到合心意為止.每次有問題影相SEND比佢做証.唔到佢唔換.

多謝各位回應,我只係怕越換越衰
次次都有新的問題
apple 啲QC都幾差....

大家可唔可以教我點貼圖?
我影咗相,但唔識post出嚟
Thx!

多謝各位回應,我只係怕越換越衰
次次都有新的問題
apple 啲QC都幾差.... ...
hibigbird 發表於 2012-4-4 15:04

最多咪好似我咁,越換越差。注意,最多換三次,最尾個部都有問題就要硬食或退錢,如果你選退錢係唔會全數退還。

回復 5# hibigbird

1. Enter advanced mode
2. Click picture icon > choose file > upload (smaller than 150 kbytes)
3. Click your uploaded picture (represented by something like 345789)
4. Click your position to put your picture (something like [attach img]345789[/attach img] is printed)
5. Complete your post

最多咪好似我咁,越換越差。注意,最多換三次,最尾個部都有問題就要硬食或退錢,如果你選退錢係唔會全數 ...
rugo 發表於 2012-4-4 16:40

14日內都無得全數退錢?

我之前喺aos訂咗部ipad2白色,有刻字的
點知送到嚟見到玻璃花咗,就打去叫佢換啦
佢話換部全新o既比我,幫 ...
hibigbird 發表於 2012-4-4 13:25

背殼少花可用少少牙膏濕水刷下就無晒
我部係new ipad, 真係得既

唔放心咪再換多一次, 十四日內就OK