如果要去整係咪即係要換LL機??

不如你試下去IFC,本人試過IPAD應該有得換機~~

回復  vincent6c25

未知, 遲D再報告
jeffreylcf 發表於 2012-4-5 10:22

祝你成功,我覺得800 D人好多講野都不太可信

我買左返黎冇咩用過個home button = =
michaelyiu10 發表於 2012-4-5 12:00

我都係,只係用4隻手指既function 就ok
加埋assistive touch home button 可以放埋一邊

果陣問過兇宅定白蘆薈,講明蘋果產品現場即開即壞都冇得換
要去返蘋果搞  ...
crabcrab 發表於 2012-4-5 16:24

我個fd試過係reseller買完有問題去ifc都受理,ifc既staff都算nice ga

凶宅果d reseller 唔包換架!賣左有事佢就唔理架啦!
terry2xxx 發表於 2012-4-5 17:36

你話reseller唔換定apple唔換先~~

reseller賣俾你果時講明要自已搵apple,推缷責任~~

回復  catt

service unit 無原裝盒淨機
jeffreylcf 發表於 2012-4-5 19:44

service unit同唔同LL機?

有紙皮盒及封條, apple話係全新, 是翻修, serial no無寫LL,  況且new ipad 出得两星期, 邊會咁快有LL ...
jeffreylcf 發表於 2012-4-6 08:58

無LL都好d

回復  jeffreylcf

其實果啲Service unit有機會係生產過程中過唔到QC而再進行番新既機,用得唔好浪費:naug ...
JackyMo 發表於 2012-4-6 22:32

咁其實123/數仔/IFC既STAFF用果D係咪又係service unit
佢地又真係SERVICE GA WO