其實可唔可以等到爆mon先買apple care?

當然購買一年之內

apple care 好似係要首次註冊後30日內購買~

點解唔快D去換. 到時入左咁多DATA, 又要過DATA 咁煩.......
iam886 發表於 2013-11-18 19:26

用下先呀嘛
一番黎就換部 LL 機不太老黎

請問如果無買APPLE CARE+

一年內先發覺有花, 係唔係 無得機換機?

另外APPLE CARE+ 同 APPLE CARE 係唔係有分別架?

謝謝

另外APPLE CARE+ 同 APPLE CARE 係唔係 ...
Kan.Ho 發表於 2013-11-19 10:56

apple care+係你扔爛左部機有得平d整返好
幾百蚊攪掂,applecare好似要2000到,唔係好記得
如果發覺有花最好係話自己粒home制壞壞地,咁佢就會同你換過部

另外APPLE CARE+ 同 APPLE CARE 係唔係 ...
Kan.Ho 發表於 2013-11-19 10:56

care+ 係2兩年的. 這兩年內. 你有2次機會可以約以HK$400換機. 無論係麽"意外"都可以換. . 以我所知有好多人會係最尾個1, 2個月唔小心咁跌爛. 然後換返部新機.

apple care+係你扔爛左部機有得平d整返好
幾百蚊攪掂,applecare好似要2000到,唔係好記得
如果發覺有花最 ...
ronaldandy 發表於 2013-11-19 11:09

apple care + , $688
apple care 好似已經無出
之前盒裝的唔知變唔變到  apple care , 無深究

BTW 所以我會用住先, 遲下有咩問題先要求換機 (home button)
佢唔肯咪比$348
ok la

回復 17# wongja
你明明未過14日,點解要放棄換全新機的機會,7千蚊買部次貨,我就唔制LA
將來換的都是番新

回復  wongja
你明明未過14日,點解要放棄換全新機的機會,7千蚊買部次貨,我就唔制LA
將來換的都是番新 ...
hang1982 發表於 2013-11-19 14:32

AOS 換機唔係要 call hotline 咩
Retail Store 換得唔得先
我有打過上 hotline
but.....

請問可唔可以用返舊mini套?