[配件] 有沒有質素的IPAD10.5吋背機殼介紹

本人有10.5 IPAD及KEYBOARD及PEN, 但係發覺IPAD背部沒有保護, 請問各位大大有沒有軟膠背機殼介紹?

我買左APPLE SMART COVER 都係冇機底套

依家諗住買個雜牌SMART CASE用住,等佢出APPLE 機底先用

本人有10.5 IPAD及KEYBOARD及PEN, 但係發覺IPAD背部沒有保護, 請問各位大大有沒有軟膠背機殼介紹? ...
monica.chiu 發表於 2017-6-29 17:43

https://cn.urbanarmorgear.com/collections/apple-cases/products/ipad-pro-10-5-2017-cases

我支持uag

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone

我買左APPLE SMART COVER 都係冇機底套

依家諗住買個雜牌SMART CASE用住,等佢出APPLE 機底先用 ...
元氣人 發表於 2017-6-29 21:03

apple 有出過機底殼咩? 印象中好似無

https://cn.urbanarmorgear.com/collections/apple-cases/products/ipad-pro-10-5-2017-cases

我 ...
wing1234 發表於 2017-6-29 21:15

好似好正喎, 但係輕唔輕? 邊度有得買?
LOGITECT出過一隻KEYBOARD加保謢套, 但係就好重, 加埋IPAD就重過部MAC AIR

LOGITECT出過一隻KEYBOARD加保謢套, 但係就好重, 加埋IPAD就重過 ...
monica.chiu 發表於 2017-6-30 09:06

上uag 網有,全個300g ,面可分離,有防撞規格

香港未見

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone

上uag 網有,全個300g ,面可分離,有防撞規格

香港未見

via HKEPC Ionic Reader v1.7.0 - iPhone ...
wing1234 發表於 2017-6-30 13:03

知道了師兄, 佢免運費, 但係要用PAYPAL比錢, 唔知要唔要收手續費呢?

知道了師兄, 佢免運費, 但係要用PAYPAL比錢, 唔知要唔要收手續費呢?
monica.chiu 發表於 2017-6-30 15:17

我用信用卡無收。
不過仲未發貨,好心急

LOGITECT出過一隻KEYBOARD加保謢套, 但係就好重, 加埋IPAD就重過 ...
monica.chiu 發表於 2017-6-30 09:06

如果本身無smart keyboard的話買Logitech 係抵好多

底蓋+keyboard都係$1100有找,而且打字手感比原裝蘋果的來得好

去街邊買個雜牌用住先, 等apple出原廠底殼啦