有冇人係 Amazon 買過Ipad?

見到部2018 Pro 比香港平 1000,想買, 但又驚冇保養
同埋有冇得係香港加 applecare?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wifi版全球保,一1樣可以加care plus

見到部2018 Pro 比香港平 1000,想買, 但又驚冇保養
同埋有冇得係香港加 applecare? ...
ronaldpau 發表於 2019-3-30 19:03

嗰個價錢唔送香港

同埋有冇得係香港加 applecare? ...
ronaldpau 發表於 2019-3-30 19:03

貴左la,上年同spec 799

啱啱先買左部 iPad 2018 128G,係可以用轉運送返香港,Wifi 版有保養,不過都要等好耐先轉運到…

via HKEPC Reader for Android

我反而想知,us 買埋 applecare+, 香港用唔用到

我反而想知,us 買埋 applecare+, 香港用唔用到
Miipp 發表於 2019-3-31 16:03

wifi版可以,lte版要睇果個地方有無賣care,有就換得

嗰個價錢唔送香港
mickey1234 發表於 2019-3-30 20:09

搵代購幫忙

反而 amazon 個 apple care 貴個香港, 我聽人講可以買左番香港再加 apple care

Miipp 發表於 2019-3-31 16:03

啱啱先買左部 iPad 2018 128G,係可以用轉運送返香港,Wifi 版有保養,不過都要等好耐先轉運到…

via HKEP ...
m-media 發表於 2019-3-31 16:01

運費多少