多唔多人由ANDROID 平板轉左IPAD MINI 5

想當年真心同自己講唔會再用IOS 平板, 想唔到既然有今日, mini 5硬件真係平靚正, 但IOS 對我黎講真係個大問題,
正想把玩開隻ashalt 9 去mini 5 時先發覺, 係喎, 好多GAME 唔support multi platform.
啲data 過唔到去. 號稱最強遊戲機突然發覺得物無所用.

唔覺, 識的人中無乜人用 mini.

回覆 1# WHITERICE
我係
tabS4轉mini5,上埋beta
安桌等升級真係會不耐煩,特别係韓仔公司
同埋9.0根本冇平板image,唔知啲廠點砌個軟件出來

回覆  WHITERICE
我係
同埋9.0根本冇平 ...
cpk 發表於 2019-4-13 23:17

有無用開IOS, 有無後悔?

有無師兄知有邊隻player 可以做到mx player 的哩個功能, 我想用手制控制視訊前跳後跳2秒, 但試左幾隻無一隻player可以做到.

回覆 4# WHITERICE

有無用開IOS, 有無後悔?

有無師兄知有邊隻player 可以做到mx player 的哩個功能, 我想用手制控制視 ...
WHITERICE 發表於 2019-4-14 12:24

local 檔播片係 ipad 的惡夢.

samsung 7" tab switched to mini 5 LTE, this ipad is really fast

回覆  WHITERICE
我係
同埋9.0根本冇平 ...
cpk 發表於 2019-4-13 23:17

3千蚊哩個價錢, 跑到36萬分, 真係無嘜好後悔, 8吋android 得小米4, 同M5 8.4, 硬件同mini 5 比, 輸九條街.

回覆 8# WHITERICE
米平4冇國際版先吹漲
M5就算吧啦

local 檔播片係 ipad 的惡夢.
Miipp 發表於 2019-4-14 13:11

終於找到隻 nPlayer 有搖控器設定