而家買 IPAD PRD 2017 10.5寸係咪太遲?

見翻新機長期仲有, 256G + LTE = 5千中.
如果而家11寸256G+LTE, 要七千中......

雖然遲兩年. 但因為之前係 STORE 玩過 12.5 寸 PRO.
上左網睇左一期漫畫感覺....
勁倦, 單手拎住唔夠十分鐘, 倦到手震. 如果小朋友梗加唔掂. 跌一跌落地咁就冇埋. 如果有套跌落左可能好D, 但有套仲重.......拎都拎唔到.
幼邊, 因為太幼, 單手拎時, 好多時就會觸發誤解. 郁唔到網頁, 要鬆手再拎過先可以郁番, 好唔方便.  買番舊機厚番就應該可以解決......

唯一問題係. 應該九月發佈IP XI, 唔知會唔會出新版 PRO.  廉價版 IPAD 2019 就會出.
同埋 IPADOS, 2017 IPAD 會否行得順. 同埋 PADOS 正式版. 會唔會有 D 功能唔支援........只有新 U 先俾你用........

同埋邊度仲有得新機又平D, 貨尾呢?

各位大什麼意見.

等埋ipad 2019出先啦, 唔差在

見翻新機長期仲有, 256G + LTE = 5千中.
如果而家11寸256G+LTE, 要七千中......

雖然遲兩年. 但因為之前係 ...
bobopig 發表於 2019-8-10 20:50

如果你咁介意「將來 XXXXX 會唔會唔支援」

就咁拎 A12X 同 A10X 出黎比已經唔洗諗,正路一部機用五年,慳咗兩千就係慳兩千 ,但如果兩千不痛不癢就有新買新

上網 / 遊戲 A10X 效能仲係超哂班(同啲 Android Pad 比),同埋 10.5 吋仲有 Touch ID

9,10 月會出 A13 比新 iPhone, 個人覺得 A13X 好難會同時出現,起碼去到出年 3 月

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

過埋11月都冇發佈會既話, 姐係冇新機
當然, 升下soc果種就睇佢心情, 隨時黎

做普通野A10X絕對有心有力,打機都得
不過最近用近IOS 12.4,發覺部好食電,續航好唔掂,不過應該係IOS問題
12.2-12.3仲好地地

樓煮諗 pro 10.5 點解可以諗咁耐

勁倦, 單手拎住唔夠十分鐘, 倦到手震

Mini5 啦

樓煮諗 pro 10.5 點解可以諗咁耐
Miipp 發表於 2019-8-10 23:08

因為送比人。諗住送部平均型。

自用我仲用緊 air 同 2018.

via HKEPC Reader for Android

勁倦, 單手拎住唔夠十分鐘, 倦到手震

Mini5 啦
Cartesius 發表於 2019-8-11 04:15

太細了。

太細了。

bobopig 發表於 2019-8-11 09:56 AM

咁無計
Pro 2017 都唔輕得幾多