請問有冇ipad air 3 用戶有白斑問題?

昨晚係蘇X鐳射買完....今日已經見到有一細撻的白斑
請問如果有呢個問題
Apple 會唔會肯換部新機? 定係翻新機?
謝謝解答

上網serach 過好似仲未有大批災情, 未過14日, 唔係可以直接去so 0 換?

回覆 2# WHITERICE

個職員話有咩問題要去蘋果店度處理
好似所有電器零售商都不會為蘋果產品換貨

回覆  WHITERICE

個職員話有咩問題要去蘋果店度處理
好似所有電器零售商都不會為蘋果產品換貨 ...
partnera 發表於 2019-10-1 21:32

零售商未必即時有現貨換比你,所以全部都係叫你去apple搞
昨晚係蘇X鐳射買完....今日已經見到有一細撻的白斑
請問如果有呢個問題
Apple 會唔會肯換部新機? 定係翻新 ...
partnera 發表於 2019-10-1 17:54

白班只能換機,pro 10.5試過肯即時換翻新機

回覆 4# k20031102

Thanks 巴打
換翻新機有冇限次數?
新買幾日就換翻新機.......
其實一細點白斑...朋友話唔太覺眼....但我成日好留意呢個位
如果唔係換全新機.....好似等到差唔多一年先換好DD....

請問點樣可試到有冇白斑?
小弟早兩日買左部 Air 2019

請問點樣可試到有冇白斑?
小弟早兩日買左部 Air 2019
blueLakH 發表於 2019-10-2 13:35

試下去下面個網址度, 然後揀純白色底, 如果有白斑嘅話會見到有一撻白色同其他的白色係唔同
https://www.wilsoncomm.com.hk/screentest/

好似相中咁樣

P.S: 剛剛發現我朋友部air 3都有一點白斑

回覆 7# partnera

謝謝

今代又白斑????

回覆 7# partnera
白班唔係咁, 呢個係光點黎
請看POST
https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2432447