請問 iPhone 有無自動重撥 apps?

即係要電話繁忙、好難入,可以自動重撥,打到通那一種 auto redial。

唔知有無類似既 apps 呢?謝謝

ip4 有自動重撥 !!

ip4 有自動重撥 !!
killer_queen 發表於 2010-11-15 21:46

但好似唔夠快、中間總要停一停,想有APPS可以幫我自動勁打、反應快點既

即係要電話繁忙、好難入,可以自動重撥,打到通那一種 auto redial。

唔 ...
dearkaki 發表於 2010-11-15 21:18

Mobile log 有自動重撥

Mobile log 有自動重撥
神奇小冰冰 發表於 2010-11-16 10:25

但請問重撥得快嗎?

但請問重撥得快嗎?
dearkaki 發表於 2010-11-16 21:48

最快5秒重撥

最快5秒重撥
神奇小冰冰 發表於 2010-11-16 22:06

都太耐了,我想係佢能夠一唔通、即重撥,按制仲要快既添。

都太耐了,我想係佢能夠一唔通、即重撥,按制仲要快既添。
dearkaki 發表於 2010-11-16 22:19

ching試下kualdial,佢唔洗等,即重撥
我試過等打比人,佢冇聽,咁等到打電話個等待時間完左之後佢即刻重撥

ching試下kualdial,佢唔洗等,即重撥
我試過等打比人,佢冇聽,咁等到打電話個等待時間完左之後佢即刻重撥 ...
神奇小冰冰 發表於 2010-11-20 19:55

ching..我係app store搵唔到kualdial

請問係埋jb左先有??

ching..我係app store搵唔到kualdial

請問係埋jb左先有??
ryan_420 發表於 2010-11-21 19:20

係cydia app 黎...............
要JB............
佢唔知可重撥幾多次,我試左10幾次之後唔想再試...............
裝左之後去數字鍵盤打號碼,之後禁個號碼就有自動重撥

http://xsellize.com/topic/88103-o-kuaidial-021-beta-3-repo/
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊