[開箱] Plextor M3P入手開箱!!

之前見過各位巴打既開箱文
心郁郁又想整返個, 襯今日老細係公司, 就羅左隻禮拜六新買既 Plextor M3P SSD返公司玩
係咁E影幾幅相同幾個測試比大家睇下啦
我用coupon買, 好彩最後一日趕得切, 買左256GB version, 為左呢隻SSD又買埋塊Z77底板, 今個月真係破財啦SHIT!!
隻SSD唔知係唔係而家最快, 但一定快過而家我用緊隻龜速硬碟, 540MB/s呢下已經夠照, 希望好似其他巴打咁講有買貴無買錯啦

全新買返黎好細盒, 仲要好輕, 真係唔買過都唔知原來係咁!!

拆開入面就見到有backup軟件送埋, 之前都唔知有添, 仲on居居問大家, 而個Mount就最好, 我可以放返係3.5”位度!!

銀色殼又真係幾吾錯, 7mm超薄, 睇其他巴打講係唔係放係Ultrabook度用可放得落??

佢行SATA 6Gb/s, 話可以行得晒佢速度!! 咁呢隻M3P就成540MB夠晒岩岩好!!亦係我要買埋塊Z77板既原因

我部機
MSI Z77A-G45
Core i5-2500
Corsair DDR3-1600 2GB x4
WD Blue 640GB

各位巴打算唔算快?!

Is it clone software?

Is it clone software?
shad0w. 發表於 2012-4-3 17:02

咩clone software??

咩clone software??
dermagramso 發表於 2012-4-3 17:03

clone 個 OS 去SSD

Good product

我早幾日買佐M3 128g
而家都開心使用中

nice pickup!!

幾銀

ching, ultrabook 好似係唔可以換任何野啵~
(有錯請更正)