[一般問題] 想問一下, 如果用SSD 來轉片, 執相,會吾會好快瓜

新手一問; 想問下各位CHING, 如果用SSD 來轉片, 執相,會吾會好快瓜...

THX

新手一問; 想問下各位CHING, 如果用SSD 來轉片, 執相,會吾會好快瓜...

THX
martinzero 發表於 2012-4-8 20:44

是但買隻咩牌子 都3年保 120G 都係一千蚊頭 粗用得啦 又唔係老婆
日日比你操到盡 一日轉幾十套片
3年內死左 唔洗錢換過隻
3年外先死  死有餘辜啦
3年後 SSD肯定比依家平好多 買SSD都係要快
吓吓就住就住用 不如唔好用 我用SSD 玩BT操到盡
就係怕佢唔死 要玩足隻SSD一世

回復 2# ococ

ching bt 行到幾快?

回復  ococ

ching bt 行到幾快?
johnchan123 發表於 2012-4-8 22:12

快唔到幾多  我主要係要靜 我最怕一BT個HD 嘈到比屋但人投訴

是但買隻咩牌子 都3年保 120G 都係一千蚊頭 粗用得啦 又唔係老婆
日日比你操到盡 一日轉幾十套片
3 ...
ococ 發表於 2012-4-8 20:54

OH CHING 用埋BT ......

不過 CHING 講既嘢都幾有道理..

OH CHING 用埋BT ......

不過 CHING 講既嘢都幾有道理..
martinzero 發表於 2012-4-8 22:57

洗錢要有快感 廠敢保3年 緊要玩到盡 唔玩到壞 咪益左D代理

CHING咁想問下如果要轉1080P個D片,用咩SOFTWARE好
我平時下載個D都係1080P MKV 外掛字幕
如果想轉俾IPAD用咩SOFTWARE好呢??THX

CHING咁想問下如果要轉1080P個D片,用咩SOFTWARE好
我平時下載個D都係1080P MKV 外掛字幕
如果想轉俾IPAD用 ...
shing0719 發表於 2012-4-8 23:31

我多數用format factory / any video converter