回覆  kan_hung

淘淘定2手?
用黎插落 ps4 好唔好?
Shindoi 發表於 2018-3-17 13:13

OEM 版 S3500 用咗八個月
冇出任何問題
loading 時間比原裝 1TB 縮短 2/3
到手之前大概寫咗 300GB

冇出任何問題
到手之前大概寫咗 300GB ...
MelonGx 發表於 2018-3-17 13:35

師兄在邊度入手?

冇出任何問題
到手之前大概寫咗 300GB ...
MelonGx 發表於 2018-3-17 13:35

都係ebay嗎,幾銀先

via Xperia Z Ultra

S3500 鹹魚買,$3/GB,總寫入 300GB 到,OEM 無保
而家價錢跌咗啲,有人賣 1300 人仔 600GB 全新
但比起 M.2 22110 1450 人仔 960GB 都係唔抵好多
唔係 PS4 用就唔駛特登搵佢了

S3500 鹹魚買,$3/GB,總寫入 300GB 到,OEM 無保
而家價錢跌咗啲,有人賣 1300 人仔 600GB 全新
但比起 M. ...
MelonGx 發表於 2018-3-18 03:21

鹹魚?

鹹魚?
Shindoi 發表於 2018-3-18 08:05

淘佬出嘅專賣二手交易市場

回覆 26# MelonGx

ok,唔該師兄~

隻Intel係16年8月換做C,用佢前係用14年買嘅Transcend 340 256G,做咗D
一直用intel ssd toolbox排程每周chec ...
cnboy 發表於 2018-1-23 16:31

睇嚟TLC真係買唔過,而我隻Intel SSD 730 480GB用了接受3年仍然100%健康,都係MLC耐用。

TLC我就唔會諗啦

INTEL 可以RMA 去外國, 隨時俾個下一代俾你