[一般問題] 請問宜家買邊隻牌子有 Acronis true image 2018 送?

如題?

有邊個牌子及SIZE先至有得送?

早排買過MX300 525GB   唔知係咪2018版
實際裝落要幾時先用條CDKEY? 我CLONE完都冇用到條KEY

早排買過MX300 525GB   唔知係咪2018版
實際裝落要幾時先用條CDKEY? 我CLONE完都冇用到條KEY ...
剋星 發表於 2018-1-30 06:40 AM

師兄, 咁係乜嘢版? 我好耐之前買過ADATA, 送的ACRONIS 好好用, 但睇番管網有使用年期限制, 宜家只可以用2018版本. 如果單買又要2XX, 不如多補幾佰, 買多個SSD好似抵D.

師兄, 咁係乜嘢版? 我好耐之前買過ADATA, 送的ACRONIS 好好用, 但睇番管網有使用年期限制, 宜家只可 ...
Ponya 發表於 2018-1-30 08:46

係冇寫..你想要送比你

係冇寫..你想要送比你
剋星 發表於 2018-1-30 09:10 AM

非常多謝師兄,

師兄, 剛試了, 個軟件會CHECK SSD是否CRUCIAL SSD. 不則, 不能用.

師兄, 剛試了, 個軟件會CHECK SSD是否CRUCIAL SSD. 不則, 不能用.
Ponya 發表於 2018-1-30 20:13

原來係咁...真係唔知..比200幾蚊買KEY係咪所有SSD都通用?

原來係咁...真係唔知..比200幾蚊買KEY係咪所有SSD都通用?
剋星 發表於 2018-1-31 08:08 AM

尋日用咗第二過軟件CLONE 個SSD, 成功了.

多謝師兄.

其實只要你有1隻 WD 硬碟, 就可以了

Acronis True Image WD Edition
https://support.wdc.com/downloads.aspx?lang=en

You need at least one WD hard drive attached in your system to be able to install and run the product

我無用WD 硬碟.