宇宙級平
rx78_nt-1 發表於 2019-7-19 21:18

終於出1920gb 版

宇宙級平
rx78_nt-1 發表於 2019-7-19 09:18 PM

已狗衝

加價在即? 咩意思? 即係所有 SSD 都會加價?
乜唔係會主流用QLC , 價錢會再平D? 唔通 flash 又起價?

加價在即? 咩意思? 即係所有 SSD 都會加價?
乜唔係會主流用QLC , 價錢會再平D? 唔通 flash 又起價? ...
hkpop 發表於 2019-7-20 06:58 PM

https://www.hkepc.com/18131/%E6% ... B%98%E9%81%94_15%25

似真係會加番價,上個星期黃金好多地方已經無960G 賣,有都加番上6XX

我估2T佢係趁呢批來貨價平,清完貨就算,下批加價應該少人買

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

呢幾日去腦場睇睇, 發覺某d 牌子價錢會上升, 例如: Axxx , Txxx , 其實之前入左隻 Axxx SU650, 都係6百多D, 而家要成 7xx, 呢隻真係咁好用? 反而 Verxxxxx 個價錢冇變化....

上面評測過好一般, 儲多少少買番大牌子
PowerShot 發表於 2019-6-12 17:40

我用開 HD, 部機仲系1090T, 已經好滿意

大家覺得富士通那隻SSD如何?

宇宙級平
rx78_nt-1 發表於 2019-7-19 21:18

係好平wo... 可惜最近已經買左隻1T...
無理由再買

via HKEPC Reader for Android