回覆 770# xrabbit

thanks

強東自營有信心

今日狗東秒殺價
Micron英睿达(Crucial) BX500系列 240G SATA3固态硬盘 ..199 人仔
Micron英睿达(Crucial) B ...
xrabbit 發表於 2018-11-1 08:14

平到咁, 會唔會用用下突然死機架, 到時盞搞自己既姐...

買隻c100 480gb純bt會唔會好玩命   

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)
unknow09 發表於 2018-10-31 22:59

其實都唔算平好多...
見而家仲有貨就知乜事...xd

ot:
最搶手o既係Lexar張512GB TF卡@499人仔,一到1/11 0:00 10分鐘左右就搶晒...認真嚇人

其實都唔算平好多...

ot:
最搶手o既係Lexar張512GB TF卡@499人仔,一到1/11  ...
遊雲gspirit 發表於 2018-11-1 11:05

廢機得sata..
平平地用c100 定adata 呢
雖然依排係咁降價...

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)

其實都唔算平好多...

ot:
最搶手o既係Lexar張512GB TF卡@499人仔,一到1/11  ...
遊雲gspirit 發表於 2018-11-1 11:05

你指淘xssd ?

平到咁, 會唔會用用下突然死機架, 到時盞搞自己既姐...
stonecfc 發表於 2018-11-1 09:25

BX500好似轉左用QLC,壽命進一步縮減,平係正常

回覆 770# xrabbit

真是穿 $1/GB

kenleung369 發表於 2018-11-1 14:35

BX500 TLC
Crucial P1 先QLC

kenleung369 發表於 2018-11-1 14:35

我想請問下如果買部返黎BT會唔會都叫抵玩呢?
用舊SATA HDD 可以22MB/sec, 如果上到SSD速度有冇機會Double up呀?

唔好意思, 比較多問題

今日狗東秒殺價
Micron英睿达(Crucial) BX500系列 240G SATA3固态硬盘 ..199 人仔
Micron英睿达(Crucial) B ...
xrabbit 發表於 2018-11-1 08:14

唔好意思,狗東即係邊 。。。? 比條link睇下得唔得 ?