[保養相關] 真係吹脹……

之前拎條SM961上建達換,結果換條PM981俾我。
咁如果拎PM961佢應該換乜俾我

冇貨,定換錯俾你?

via HKEPC Reader for Android

冇貨,定換錯俾你?

Kennn 發表於 2019-10-25 18:35

SM961停產,佢話無其他相近型號可以換俾我,如果退錢應該會以PM981市價25%計,但要再等三星覆。
問過佢呢期無做SM963代理。

SM961停產,佢話無其他相近型號可以換俾我,如果退錢應該會以PM981市價25%計,但要再等三星覆。
問過佢呢 ...
Man@MFHK 發表於 2019-10-25 06:41 PM

我自己都有條建達 sm961   

我自己都有條建達 sm961   

Kennn 發表於 2019-10-25 18:49

其實最嬲係佢打黎叫我拎果陣係完全無提過會換PM981俾我,要我上到去等到佢拎出黎果一刻先講。
其實我條SM961當初只係無啦啦del唔到野,format完其實都無事,CrystalDiskInfo都無顯示任何error,只係見仲有保拎上去睇下有無得換,結果佢又話check到有問題同我換,果陣都無話SM961停產可能會換其他型號,仲講明一定係換全新貨。

補$換970 Evo

補$換970 Evo
sport 發表於 2019-10-25 19:11

補錢都係得970 Evo咁點解唔要PM981?

升左級?

升左級?
EVIS 發表於 2019-10-25 19:32

MLC變TLC喎,SM系換PM系喎⋯⋯

回覆 9# Man@MFHK
不能接受