[購買問題] 可能係依家最平嘅 1TB M.2 NVMe SSD?

想問下有冇人用緊 AGI 嘅 SSD?
M.2 NVMe 1TB 我見唔使 HK$700 有啲吸引,用 Intel TLC NAND,冇DRAM,SMI SM2263XT,個 brand 冇乜人識,唔知有冇伏
7 天前 17:15

另外某宝有隻 Lexar NM610 1TB 遲D 539羊(約HK$600),好似好平,問過話係 Micron(鋪頭話係Micron或Samsung),冇DRAM,SMI SM2263XT,唔知掂唔掂
7 天前 22:42

想問下有冇人用緊 AGI 嘅 SSD?
M.2 NVMe 1TB 我見唔使 HK$700 有啲吸引,好似係用 Intel TLC NAND,冇DRAM ...
jasonfoknxu 發表於 2019-11-6 17:12

我都睇到呢隻AGI有啲心動~~~諗住搵日落CUT*睇睇~~~

啱啱問過 Lexar 果隻係用 Samsung 或 Micron NAND,真唔真就唔知,如果係真好似幾低玩,$600 1TB M.2 NVMe

價錢真係好吸引,但首先都要知保養期及保養讀寫範圍再才出決定。

速度麻麻地bor

啱啱問過 Lexar 果隻係用 Samsung 或 Micron NAND,真唔真就唔知,如果係真好似幾低玩,$600 1TB M.2 NVMe  ...
jasonfoknxu 發表於 2019-11-7 11:26

師兄 可否PM 我條link , 可以有539 依個價
我見全部599.
Thanks

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

回覆 6# shlam

雙11購物津貼-50優惠券-10

回覆  shlam

雙11購物津貼-50優惠券-10
jasonfoknxu 發表於 2019-11-7 13:23

539人仔呢個價如果同EX920比既話呢個好好多
不過速度就真係只可以講一般..

自從Lexar賣左比鄰國之後永不錄用

回覆 9# inori
Micro SD 卡呢?