[購買問題] JD 99節想買SSD,請問有無介紹?

搶到張599平30

Kingston A2000 or KC2000 /HP EX950 / PM981A?

要嚟裝windows加FS 2020
應該買1TB

謝謝

價錢差太少,香港買仲有保養

展X同飛X買好似仲平

我都想喺JD買HP EX950, 請問買唔買得過?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

JD同TB 如可以最好都係618同雙11買,
好像EX950  1TB  JD上次618 賣799 用卷-100 實質人仔699
最重要(799-100,399-50) 既卷基本上一定拎到唔洗驚搶唔到.

效能致上我會選 PM981A>EX950
穩陣我會選PM981A>KC2000/A2000>EX950
涼我會選A2000
香港買就PM981A, JD就EX950

展X同飛X買好似仲平
??? 發表於 2020-9-8 11:35

展X同飛X有時都未係最平

剛買了梵想(FANXIANG)1TB SSD固态硬盘 M.2接口(NVMe协议) S505 游戏增强版,  減晒¥30巻後¥689.
用SMI 2262EN, 有DRAM, 等同HP EX950, Adata SX8200 Pro, Kingston KC2500.
見用家晒單, 呢批用Micron 正片, 遲D就唔知.

小小提示, JD買嘢最好加多件散貨, 唔好買單品, 咁JD就會加個外箱,將D貨pack埋, 加埋fillings, 安全運輸好多.

剛買了梵想(FANXIANG)1TB SSD固态硬盘 M.2接口(NVMe协议) S505 游戏增强版,  減晒¥30巻後¥689.
用SMI 2 ...
jzllee 發表於 2020-9-8 13:31

想問下JD買落香港, 係咪都要經集運?

想問下JD買落香港, 係咪都要經集運?
DOT 發表於 2020-9-8 13:41

JD直送, 上門要俾HK$20, 自提點免費.

JD直送, 上門要俾HK$20, 自提點免費.
jzllee 發表於 2020-9-8 13:50