[產品資訊] 海盜船SSD做特價

Gen 3同一級數抵過SN750

請問海盜船即是那裡?

via HKEPC Reader for Android

請問海盜船即是那裡?

JLO 發表於 2020-10-6 22:34

Caribbean sea   或者海洋公園我也見過

又時推死貨!

Phison E12 不了

雖然我係海賊粉都咁話

請問海盜船即是那裡?
JLO 發表於 6/10/2020 22:34

Prime Day 是 Amazon!? "海盜船" 是 Corsair?? 似乎都不是.....

請問海盜船即是那裡?

JLO 發表於 2020-10-6 22:34

在 Las Vegas, Treasure Island 酒店門口.

如果俾notebook用就少心,MP510係double-sided

同埋而家啲MP510係B版,endurance少咗好多

前幾日見到 Felton 同 中央田 都係Facebook post個張 promotion 相

今日係中央田買左 "MP510", 返到屋企見到個4K Random IOPs 得280K唔對路就睇下後面個product number多左個"B"先發現係 MP510B 而唔係 MP510

個SSD盒面寫"MP510", 中央田張單都係寫"MP510" 同埋 "610K IOPs"

打比中央田問係咪比錯野, 佢地話倉庫全部都係 MP510B, 代理轉左第二個 part number 無通知佢地, 話唔鐘意可以refund

聽日去refund買其他型號算