買IPHONE既兄弟APPLY左未呢~~

各位 CX AE 有新活動 我可以推薦朋友 除左我有里數之外
受薦人可以額外多1000里
連同迎新首三個月簽6000蚊有四千里
50部iphone 8 gb 已經夠飛日本啦
有興趣只需提供Full name and e-mail ME BY PM
祝大家PHONE如輪轉

如果呢個POST唔岩位置請各位更正小弟!!

另外首三個月三蚊里 最多四萬里

錯了, 呢個要指定商店先計

19部8G 4288*19/8 = 10184 MILES, 要買多40部先夠去日本

good idea
thx share

另外首三個月三蚊里 最多四萬里

錯了, 呢個要指定商店先計

19部8G 4288*19/8 = 10184 MILES, 要買多40 ...
kg2 發表於 2012-2-21 13:22

Yes, No Apple on list.

Yes, No Apple on list.
sam9329 發表於 2012-2-21 13:25

多謝師兄提醒!同返朋友講先

多謝師兄提醒:
50部IPHONE 先岩
50*4288/8=26800里~+4000迎新

CX AE 好似年薪要過三十萬先可apply喎..

$150,000 for Green.

P.S. 推薦人都有 2000/1500 AsiaMiles bonus.

呢張卡超廢, 我都以為係$3/miles, 原來唔係..only for designated shops
張 citireward 簽 $12000, 已經有 200, 000分 = 13,333 miles (不過要手續費)
cx 簽左成2皮先得幾千 miles
dbs black card 仲好

同意,除非申請人已經有 DBS Black,否則玩唔過