回覆 20# pauly2k2003

正常12點左右去買多數有
邊有甘多人簽8000

用Citi記住簽咗正價先退部trade-in機,因為backup 後 trade-in 回現金ga

iPhone 11 256 GB
7299回400 vs  ...
m_t 發表於 2019-9-23 23:49

豐宅可以退現金?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

回復 12 #fatau

減500係要買10000,如果買得平(iphone 11)都係回350,最多加張300商場券(呢張券唔知值幾錢),都只係650

但the club直接回500,餘額你可以用高回贈既信用卡,例如依家東亞有4.4%回贈,最多回200,即係總共減700

更正:原來iphone 11只可用300分當300蚊,原來係“最高500”

via HKEPC Reader for Android

回復 fatau

減500係要買10000,如果買得平(iphone 11)都係回350,最多加張300商場券(呢張券唔知值幾錢 ...
edenli 發表於 2019-9-25 11:08

應該得11 64gb先係300, 其餘全部500
我買11 128gb 都係the club 買
不過價錢同風宅網店差唔多一樣, 風宅網店300+100(用citi 分找多過200回多100), theclub 500分等值70-80咁上下
風宅仲可以儲佢自己d印仔換airsim 或儲夠30/60換其他野

揀the club 只係因為可以即刻買即刻拎,
風宅網店自取點都要2日同埋拎時店員個完全唔想睬你既嘴臉(因為無佣)

回復 fatau

減500係要買10000,如果買得平(iphone 11)都係回350,最多加張300商場券(呢張券唔知值幾錢 ...
edenli 發表於 2019-9-25 11:08

CHING 想問那個商場有300蚊COUPON架, 先謝

我用AE 直接去APPLE買有多年保養就算
唔貪其他了

唔貪其他了
rcbananahk 發表於 26-9-2019 11:24

想問下係咪邊張AE卡都得?

應該得11 64gb先係300, 其餘全部500
我買11 128gb 都係the club 買
不過價錢同風宅網店差唔多一樣, 風宅 ...
akitohk 發表於 2019-9-25 11:28

有免費送到屋企唔揀?
反而花時間去鋪頭拎?

唔貪其他了
rcbananahk 發表於 2019-9-26 11:24

仲以為得白金AE先有   原來CX Elite AE 都有, 今次蝕左一年保

點解ae 買apple 有多一年保