咁你想唔想文字版丫???
chinwah 發表於 2014-8-6 21:20

佢都算有人性..有個List of encrypted files比你睇番有邊尐file encrypt 左.

FireEye 個勢好強
hkcky 發表於 2014-8-7 10:13

呢單野,相信會得罪一班唔鐘意用hack機來搶錢的高手

所以FireEye會咁快出手

有沒中左招既Ching試左可唔可以解密?
https://www.decryptcryptolocker.com

若果發生係MS windows XP,
咁呢個世界會點呢...

回覆 484# id00288

我都用緊 101g+ ... 改file 扮 DS109j .. 升上 4.2-3250 ~~ 當然部機係行得辛苦少少...
# synology 話係安全版本...
# facebook 上有用戶說如你仍是 2.x 版本, 沒有受到影響.....

這是我把 S 開機後直接由 5 update2 > 5 update3 的 log....比我的smart TV 還要清淨
不個 download 時不知為何要 retry 很多次

應該是正常吧, 沒開 uPnP, 只有 video service 不出街

smart TV 真的很糟糕.....

what's happening for the Smart TV?

背後去廣告 site 就算了
b.scorecardresearch 應該是 問卷 同 搜查用戶上網習慣

回覆  id00288

我都用緊 101g+ ... 改file 扮 DS109j .. 升上 4.2-3250 ~~ 當然部機係行得辛苦少少. ...
linggo 發表於 2014-8-7 13:40

101g+ 改 109j ?? 點改呀?
其他舊MODEL得唔得?