轉貼:突發!!QNAP Crazy Sale 2016!!只限2天!

轉貼至QNAP Facebook>>>>

咁多位QNAP Fans,機會來了!精選型號大特價!記得分享比身邊朋友。

>唔洗排隊、唔洗同人迫
>唔係平得一百幾十果D所謂“優惠”
>唔係限量限到得2,3隻果D所謂“優惠”
>澳門朋友仔都有份

部手機容量爆左,影唔倒相?Notebook唔夠位,又成日唔記得帶外置硬碟?外置硬碟太多,唔知檔案放左去邊?外置硬碟趺壞左,比錢都未必救得返?

唔需要再擔心,買隻 #QNAP #NAS 就解決晒以上問題!請即去以下網頁,訂購自己心水產品。
https://goo.gl/forms/ylUEaSQOIUGv5rSx1

優惠型號:
TS-251A、TS-253A、TS-453A、TS-563、TS-531X、TS-831X、TS-1635

出貨日期:1/12/2016 - 7/12/2016

如有查詢,請PM小編,小編會盡快回覆。

***截單時間2016年11月27日23:59:59***

睇落好似今次真係幾有誠意,同水貨啲價差唔多。早排先買左部依家就crazy sales... 搞到我有啲心思思想買多部做offsite backup添

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

又見到瘋狂減
話說tvs873一直被拖
想跳車
咁新瘋狂減我見到部8bay i3
理應比tvs873勁?

風 ...
風十三 發表於 2016-12-17 15:11

TVS-1282-i3-8G
呢部減得夠晒多

又見到瘋狂減
話說tvs873一直被拖
想跳車
咁新瘋狂減我見到部8bay i3
理應比tvs873勁?

回覆 407# goofy08
點比你?

453A,$3999,有無師兄想要,我可send Email 自己去攞,20號前要取,深水埗
pbaa6510 發表於 2016-12-17 08:55

pm 左你

453A,$3999,有無師兄想要,我可send Email 自己去攞,20號前要取,深水埗

ching , 係邊度睇到呀?有無link?
=.= 發表於 2016-12-13 16:24
回覆  =.=

我都找唔到有??係邊度睇到呀?有無link?
cpop 發表於 2016-12-13 16:27

有link了:
Qnap Christmas Sale 2016

http://order.qnap.com.hk/

貴左...