回覆  淼林焱

我暫時無問題,用qc都得。你呢?
jc2605 發表於 2020-1-23 21:42

我都無事,但我無用QC

我的猫盤plus 會好似自動關機, find.synology 找唔返佢(但背部的數據燈會照閃)
按猫盤plus前面的按制也叫不醒, 要硬關電源開關制才能再開機
你們有沒有這問題?

回覆 157# 淼林焱

我的猫盤plus 會好似自動關機, find.synology 找唔返佢(但背部的數據燈會照閃)
按猫盤plus前面的按制也叫不 ...
攝影C 發表於 2020-1-25 13:39

個人認為係overheart hang機,以我經驗賣家係特登唔插Plus的風扇的,你自己check下。

請問可以如何打開佢插返把 fan?

hard disk 大約幾多度先啱?

回覆 163# 淼林焱

請問可以如何打開佢插返把 fan?

hard disk 大約幾多度先啱?

回覆  淼林焱
攝影C 發表於 2020-1-25 16:56

掹走機底四隻腳就見到4 口螺絲折開就得

但如果 Router 見到 隻 nas
Find.synology 搵唔到呢?

我隻hard disk 在41度 full load

回覆 165# 淼林焱

如何白猫 photo/file 自動backup 去電腦?
如何手機 photo/file 自動backup 去白猫?
手機/電腦 要安裝乜app/軟件?

如何白猫 photo/file 自動backup 去電腦?
如何手機 photo/file 自動backup 去白猫?
手機/電腦 要安裝乜app/ ...
theblueyard 發表於 2020-1-26 11:08

原來唔講得,咁唔講啦

呢啲問題自己上網搵或pm問,版規寫明不能說

回覆 168# cyruschan112 [/
    我建議您刪左貼先啦