回覆  jojoingame

還有天天鏈N1 S905 可以看4K, 唔知可不可以安 Linux ...
...
fred2088 發表於 2020-1-5 15:16

呢部睇落都玩得過

[全白]猫盘plus
有冇 C兄/用家 玩緊?
見218人仔 有D心動….
theblueyard 發表於 2020-1-5 15:18

一隻起手,另外再有2隻等緊送貨

回覆 51# jojoingame

還有 升級版 P1  ...

回覆 34# 淼林焱

通常我用佢ac淘野,佢幫手拎落黎

回覆  淼林焱

通常我用佢ac淘野,佢幫手拎落黎
jc2605 發表於 2020-1-5 17:20

直接用佢ac
我之前係好麻煩甘cap圖cap link俾大陸同事淘,自己上帶落來。起碼一個星期先有得玩超麻煩
但依家用到alipay HK就自己淘大陸office收,甘就入左深坑淘不停。

我呢幾年都買左好多洋垃圾,但係sofar都無乜大問題

我呢幾年都買左好多洋垃圾,但係sofar都無乜大問題
jc2605 發表於 2020-1-5 19:31

依家仲有抵既洋垃圾/仲有洋垃圾咩?
我就淘茄呢野或香港難搵既野

[全白]猫盘plus
有冇 C兄/用家 玩緊?
見218人仔 有D心動….
theblueyard 發表於 2020/1/5 15:18

加多150買j1900好似抵啲

回覆  jojoingame

還有天天鏈N1 S905 可以看4K, 唔知可不可以安 Linux ...
...
fred2088 發表於 2020-1-5 03:16 PM

一般店可以叫佢跟個coreelec Linux, 使乜鬼自己flash咁麻煩?
click個22 SSH裝乜都得la

如果你話要拎forum個source code compile新version就煩姐(未追晒千幾個無營養的posts)

不過呢隻野只屬中等貨色
Amlogic跟來的Linux 渲染器, 色水雖然比Windows DXVA2 VMR9果堆default野鮮少少,但頹過madVR,而又比Apple 堆 AVFoundation/ OpenGL / Metal 矇

不過,味精gei野,各花入各眼。有人求真,有人求美。真!=美。

請問有無LINK? 我用緊果款猫盤買158人仔

用左3個月, 因過熱死過2次機.