新款2+1Bay礦渣

今日收到貨,又係J1900+4GB Ram+32GB msata例牌嘢,2 bay再加一個esata port
性價比唔高,但勝在係(聲稱)全新,同埋用i211 LAN。當係買件玩具玩吓消磨時間
拎走HDD tray見到內籠底部有好少好少嘅塵,但外觀睇落最少九成半新,聽日再拆開個蓋set吓啲jumper之類。

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

幾錢?

幾錢?
9658@transperth 發表於 2020-10-29 02:37

479人仔,全新都ok, 但機箱唔係咁靚仔,

Android 經米note8pro

隻火牛係乜 size

J1900好多年前產品囉

回覆 3# jackwong717

的確,收到實物感覺長左出黎少少,個人認為縮返短會靚仔D
不過轉過頭都係塞完HDD就放埋一邊由得佢7x24

隻火牛係乜 size
edenho 發表於 2020-10-29 09:25

內置DC牛冇得換,聲稱有120W
不過就算得佢講既一半火數,60W拖兩隻HDD我估應該都唔會有問題啩

回覆  jackwong717

的確,收到實物感覺長左出黎少少,個人認為縮返短會靚仔D
不過轉過頭都係塞完HDD就放埋 ...
kenchow1989 發表於 2020-10-29 10:35

有冇試MOMENTS......人物地點有冇問題,
轉碼等等...佢話全白.....即QC都得,
當然我建議唔好用

回覆 8# jackwong717

我真係冇用到本身自己冇儲相/轉碼需求
同埋呢部有esata port可以當HDD dock,今次好大機會裝個OMV就咁用,貪佢直讀到NTFS

回覆 5# sp4148

睇你需求,J1900我剩係serve自己一個人都好夠用
我用J1900開docker,起一兩個microservice自己用,再用黎掛吓BT,間中拖D舊戲睇吓咁