是日2012單車大遊行照片數張

今日去左單車大遊行
出席既車友好多,氣氛唔錯,有秩序
總路程約14.X km....車速全程 keep 10km/h 以下
由觀塘踩至旺角政府合署...由觀塘出發點去到紅X繞道得6公里多些少.....竟然用左成 1粒鍾

P.S:今日見到 EPC 某位版友出現 tim ...睇黎佢幾開心...希望佢同佢部新車可以"工作愉快"(唔知點形容 )

第2,3張相見到我個fd

第2張相見到我個fd
黃金俠 發表於 2012-4-1 21:19

師兄今日你有無出席?

師兄今日你有無出席?
hkarmy01 發表於 2012-4-1 21:20

要返工.冇去

遊行 ?? 係反對啲咩定要求啲咩 ??

killer_queen 發表於 2012-4-1 21:26

咁...........

killer_queen 發表於 2012-4-1 21:26

兩樣都有

1.反對警方在每年不定期舉行的[全港單車安全運動],只針對單車騎乘者,並對單車騎乘者作出檢控,但同時無視其他非法使用單車徑作跑步,散步或放狗等人士,對其不加以勸阻,警告和執法,各單車騎乘者對此表示強烈不滿

2.反對警方在未有替代路線時,濫批其他團體封閉單車徑進行活動,有違早前在單車團體會議上作出的承諾

3.要求警方在單車失竊案件上,請署方解釋如何保障單車使用者可以安全將其單車停泊作合法的單車停泊處,並請同時解釋警方對單車失竊案件的跟進程序

仲有兩條...字太多唔打了(懶)

一出觀塘道無耐就爆胎,虽然有後備胎,但换得來D人實走哂,唯有同個工作人員講聱,自己散band

一出觀塘道無耐就爆胎,虽然有後備胎,但换得來D人實走哂,唯有同個工作人員講聱,自己散band ...
vav 發表於 2012-4-2 08:04

觀塘道果度D路都幾爛下..因為太多工程...舖完又挖..挖完又舖...有唔少地方有好太條"入銀位"...如果唔望地下黎踩隨時中招

冇時間去

我都好想去