請問新買單車是否都不包腳踏要另外配?

幾千蚊部單車,我睇相都沒有腳踏的?

另外,呢部買不買得過?
我係新仔真係唔識!謝謝

[url=http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=6166140][/url]

顏色:黑白紅,黑白金,白黑綠 ,白黑紅,黑白藍
車架:27.5x17" 鋁合金異型管車架
前叉:榮輪XCT油壓鎖死 可調式鋁合金前叉
車架設計:車架以三角管接合,車身鋼性強,加速更有爆發力
孌速系統:日本SHIMANO SL-M370 指撥
前孌速器:FD-M370
後變速器:RD-M370
飛輪:CS-HG200-9 卡式飛輪 (11-34T飛輪)
剎車:日本SHIMANO M355油壓碟剎
牙盤:PROWHEEL FLINT 22/32/44T 齒盤
輪圈:鋁合金雙層刀圈
花鼓:台灣久裕(JOYTECH) 鋁合金碟剎花鼓
輪胎:MAXXIS 27.5x1.95
鏈條:KMC Z99
其他:加粗鋁合金坐管/立把

銷售價:HK$3080.00
優惠價:HK$2780.00

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - iPhone

幾百至幾千蚊的多數有, 接近1萬或以上真係無.
不過通常咩車都好問車鋪R對原裝CHEAP 踏多數無問題

幾百至幾千蚊的多數有, 接近1萬或以上真係無.
不過通常咩車都好問車鋪R對原裝CHEAP 踏多數無問題 ...
hohohea 發表於 2018-3-8 09:48 AM

腳踏好貴架?
洗唔洗又成千蚊?

via HKEPC IR Pro v2.1.0 - iPhone

買得中高價車 , 最起碼對?
基本配置都有D認識 ,
車廠多數預車主自己配平踏 or鎖踏
實際一般車鋪都可以送一對 cheap 腳踏
高級既鎖踏過千一D都唔奇

買得中高價車 , 最起碼對?
基本配置都有D認識 ,
車廠多數預車主自己配平踏 or鎖踏
實際一般車鋪都可以送 ...
po3117 發表於 2018-3-8 10:27 AM

我係新手真係唔識,thanks

我睇睇先!

正常都有跟腳踏,不過一定唔會係靚囉

上面款車 如果係你預算範圍內買得過,好少車款咁樣價錢可以買到

BTW,建議上埋佢地門市睇,門市有好多款

正常都有跟腳踏,不過一定唔會係靚囉

上面款車 如果係你預算範圍內買得過,好少車款咁樣價錢可以買到

BTW ...
DAVIDKINGONFIRE 發表於 2018-3-8 12:52 PM

thanks

我買親都無腳踏既  不過你R佢送佢多數都比對雞踏你

我買親都無腳踏既  不過你R佢送佢多數都比對雞踏你
killuer_edwin 發表於 2018-3-13 17:47

反正大部人賣貴車的人會立即換自己喜歡的, 裝來拆?
display車裝了後又易刮花其他display車.

高檔野多數無腳踏